antoniovicoFlag Icon CataloniaVaig començar a treballar la ceràmica el 1989 i a partir de 1992 de manera independent realitzant cursos de rakú, serigrafia, ceràmica i configuració d'esmalts per a alta temperatura. El 1992 vaig fer la meva primera exposició en la qual es reflectien totes aquestes tècniques, també he participat en diferents exposicions individuals i col.lectives, sempre a Menorca. Sóc soci de l'associació Entremans i en aquest moment el meu taller està situat a Trepucó, al costat del poblat talaiòtic. Aquest taller està obert al públic, ja que disposa d'una sala d'exposicions. Es tracta d'una casa de camp típica menorquina entre els pobles d'Es Castell i Maó.

Dins del registre d'artesans de Balears disposo de la Carta de Mestre Artesà i la meva obra està reconeguda pel Consell Insular de Menorca amb la marca de Garantia de Qualitat.

Els meus productes es comercialitzen a través de diferents comerços de l'illa i Barcelona i durant l'estiu en alguns mercats artesanals. També realitzo treballs per encàrrec per a associacions i diferents col.lectius.

Si et trobes a Menorca pots visitar el meu taller de 10,00 a 13,00 hores de dilluns a divendres. Veure mapa.